Løbesko
At løbe er, de sidste år, blevet en rigtig populær form for motionering. Dog kan det være rigtig hårdt for især knæene, da stødet fra hvert skridt sætter sig her. Derfor er det rigtig vigtigt, at man har nogle ordentlig løbesko, så man ikke behøver at tænke på dette.
Man kan heldigvis få rigtig mange forskellige slags løbesko fra mange forskellige mærker. Heriblandt New Balance, Nike, Adidas, Asics og mange flere. Det burde være muligt at finde en sko, som passer lige nøjagtigt til dine løbebehov, løbestil og fødder, så du kan komme ordentlig i gang.

Sportssko
Når man dyrker sport, ligegyldigt sportsgrenen, så er det rigtig vigtigt, at man har nogle ordentlig sko. Dels fordi man ville kunne præsterer bedre, men det er også vigtigt, for at man ikke skader sine fødder.
Det kan være rigtig svært at vælge den rette sportssko, så den både passer til ens sportsbehov og kropsbehov. Derfor kan det være en rigtig god idé at gå til professionelle i fx en sportsbutik. Her kan du få rigtig god vejledning til at vælge den helt rette sko, så det både bliver komfortabelt og sjovt at dyrke sport.

Fritidssko kan fx også være gummistøvler og lignende, så man kan nyde en efterårsdag i haven uden at få våde eller kolde fødder. Det er rigtig vigtigt, at man har nogle ordentlig fritidssko, så disse ikke sætter begrænsninger på en, men at man kan gøre det, man har lyst til.

ECCO har tidligere kun været kendt for deres praktiske og komfortable Ecco sandaler. Dette har ændret sig. Siden ECCO introducerede modellen ECCO exostrike, har de fået rigtig meget ros for deres evne til at designe og producere outdoor støvler
ECCO shape består af rigtig mange forskellige slags sko, deriblandt sandaler, ballerinaer og højhælede. Fælles for disse sko er ECCO shape sålen. Dette er ECCOs innovative og anatomiske korrekte sål, som smyger sig perfekt om foden. Dette giver maksimal støtte og komfort.
En af de modeller til børn, som både er komfortabel og slidstærk er ECCO first. ECCO first er den perfekte første sko til at barn. Dette er den blandt andet, da skoens pasform kan justeres ved hjælp af lukningen, som enten består af velcro eller snøre.

 

ABOUT

Sko
Sko er en beklædningsgenstand til fødderne, som findes i alle mulige afskygninger. Man kan først og fremmest for fodtøj til de forskellige årstider som sandaler og vinterstøvler mm.. Desuden kan man få støvler, sneakers, klipklapper og mange andre modeller. Skoene er selvfølgelig også delt op i køn, så det passer til henholdsvis mænd og kvinders stil, og børns selvfølgelig.

Faktisk er sko også delt op i alder, da det er vigtigt, at børn får de helt rigtig sko for at få mest mulig støtte, og så fødderne udvikler sig rigtigt. Gennem de forskellige perioder i barndommen er det vigtigt at have de rigtige sko. Som 1-3 årig er det vigtigt at have en blød sko, som sidder perfekt på foden for at sikre, at denne udvikler sig rigtig.

 
 

PROJECTS